CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, December 29, 2011

Filem Ombak Rindu...

yeay2..hehe...kiter dah tgok citer nie,,,hehe



Seharian kiter habiskan bersama...makan bersama..wayang bersama...hee...mulernyer kau xnak teman aku g tengok movie ombak rindu..hehe...kau xsker sedih2..hee...apelaa abg nie...akhirnya demi aku ..kau pergi gak..hehe..kiter g beli air Cool blog...suker sangat dier ...ehe =) bestnyer tyme tue....aku tengah feeling tgok citer tue kau wat lawak laa yer sayang..hehe ....abg2 ... hanya kau penyeri hidupku kala sepi...SAYANG kamu...!!

video
video nie kau buat khas untuk diriku...terima kasih sangat2 syg....hanya kau dlam hatiku Saiful Bahri.... <3

Kau satu2nya cintaku......('',)

lamanyer x mencoret paper diruangan ini....selepas ini kau menjadi teman bt aku...pas nie pasti aku sunyi ...coz orang yang sangat aku sayang nak pergi mengejar cita-cita....akhirnya kau bjaya juga mendapat tawaran menjadi prajurit muda TUDM...hehe... nanty kiter tunang yer sayang..ehhe janji kiter bdua tuk hidup bersama2...btapa kuatnya cinta ku padamu....sayang sangat2 kat kau....hanya kau yang bisa memebuat hidup ku gembira dengan gelak tawa antara kita...sume kenangan kiter akan sentiasa aku ingati buat peneman daku..yer syg...yang penting kau disana jaga diri.... ingat aku sentiasa menunggu panggilan dari mu....menunggu kepulanganmu... ='(

Friday, July 1, 2011

C!nta Epal n Laici,hehe

Hm,aku epal,die laici,hehe,kisah ni brmula tyme kua ngan si die kat mega,kuantan,hehe,tgah jalan2 bdua tbe2 die ckp,knpa die bau epal,then,die bau2 kt aku,haha,die kate aku pki perfume epal ke,hm,die ckp aku bau epal,hehd,kelakar tol,hm,,Laici lak,tyme aku ngah duduk2,aku rase cm kuat je bau laici kt hdung aku,aku cium ar bju die,knpa bau laici,hehe,bau buah lak kteorg aritu,hehehe,apelah,agaknye lapar tlmpau,haha,nie la ksah cinta aku dan die.harapnye Allah merestui hbungan d antara kami,amin..(",)

Sunday, May 22, 2011

hurmm..penatnyer..

hhaha...dah smpai pun umah kat puchong,,,lepas hajat nak jmper abg syg..hehe..rindunyer kat dier..walau 3 hari jer jmper...hurm..xpelaa trubat sket rindu dihati...hurm...aku sayang dier...aku happy jerk biler dier ader disamping aku..ntah laa..abg...aku harap die pun samer...huhuh

Sunday, May 8, 2011

rindu....!!!

Ya Allah kenapalah rindu nie menjelma??aku rindu die sgt..huhu,,,aku harap die disana ok jer...jgn luper makan..solat..keje elok3...n setia nan aku...sebagaimana aku setia kat die..hurmm...saiful2....kenapa laa ..terasa beban nie ..selagi xjmper ..aduhh...cuti lame lagi ne..cm ner nak kurangkan beban rindu nie..ya allah...hurm....abg...syg rindu abg,sayang kat abg..='(


Tuesday, May 3, 2011

menrindui,menyayangi, jua mencintai dirimu....

cuti semester telah bermula...aku bersama dengan dirinya..1 hari...kerna rindu yg akan aku dan die tnggung sepanjang cuti semester....pg2 dah kua..g jalan kat tc jap....pastu g pasaraya besar giant makan pagi besama....hurmm..aku syg die..ntah xtahu np...tp ni hakikatnya...then kiterg g jom heboh kat kuantan...panasnya...huhu..almaklum laa tghhari..kiterg wat cincin couple yg terukir indah nama aku dan dier...aqila & saiful....hurm..mengantikan cincin yg dulu..terima kasih syg...huhu..then aku balik hostel mandi,solat, siap2 tukar bju kua lagi...g teman dier cri kejer...cian die....paper pun aku ttp akn tolong die slgi boleh...k....then kiterg g ecm..makan bihun tomyam smer2..then g beli wallet aku,,thankx yer,,,,pastu kiterg g taman bndar jap..dier ajar aku bwak mto..heh..cian die...abes moto die..hehe..sory syg..garang gak dier..smpai aku terasa hati then nanes..=( then dier hantar aku balik...kul 6 lebeh..aku mandi2...siap2...then solat...mlm tue kirerg cm gaduh skit..coz dier xajak aku kua..aku bosan duk hostel sorg2...then dier pujuk aku ajak aku g tc malam tue. g tgok wayg mid nite cite omputih roomate...ramai gle org kat pnggung wyg..wlau pun dah mid nite....pastu ktrg g tc,,,makan kfc..hee,,,jmper lak bapok sorg nie,,,haha..lawak laaa abg..hehe...then kiterg duduk tepi pantai,menyaksikan gelagat2 manusia,,,smbil borak2 dgr lagu..dengar deruan angin dan pantai merasa nkmat ilahi.... rasernye ramai sgt org kat tc malam2 ppun..pelik2....aduyaii...ehehe,,,saat manis..cian dier nantok...tp ape pun dier sgt faham aku..dier baik sgt....then pgtue...dier trus hantar aku g terminal bas..sedihnye,,,abg jangan wat ayat2 sedih ehh..='(

Thursday, February 10, 2011

sayangnya aku pd dia....

kini...aku merasa begitu berharga dan bahagia diatas segalanya...aku kni bersama seorang lelaki dan insan yang sgt aku syg..iaitu saiful...die yang sering membahagia dan mengembirakan aku..selain dr kawan2 dan jua famili..die adalah insan penting dalam hidupku kini..x mungkin bisa aku hdup tnpa kegembiraan dan senyuman tnpa mereka dalam hidupku...sayang seribu kali sayang..xmungkin bisa aku ungkapkan lagi..dier memng insan yang layak aku cintai...dier adalah insan yang mengantikan tempat si die yang pernah singgah dalam hati ini...memang patut aku berikan dier peluang..dari dulu lagi....aku sangat2 bahagiaa...terima kasih sayangku..=)

Wednesday, January 19, 2011

sahabat ketika senang dan susah....

sahabat sukar dicari...bila mula mengenali..malu tak terkata...bila dah makin rapat..kecoh bila jumpa..ini yang aku rasa..aku tak pernah tuk berdendam atau aper..tapi hatiku sedih pabila ada yang khianati...kenapa harus ini yang kuharungi...pada siapa inginku luahkan rasa yang teramat sgat pedih....husni,nad jua azira teman serumah aku di alam perdana...even aku dah pindah,aku xpernah tuk melupakan korang..saat maniskan aku simpan dalam jiwa aku..aku sayang korang sangat2..jangan lupakan aku ea...aku xkan pernah lupakan korang..sekali kiter berkawan selamanya tetap kawan...




kawan dikolej pula,,,kak yuni,kak siti,ayu dan eny...sahabat aku...group aku..belajar smer2...even aku xduduk smer ngan dorang pun..bler kena bahagikan kumpulan msty nak 4 orang..kana berpecah sedih jer....=(
tapi xper persahabatan kita xprnah aku lupakan..korang pandai...tnjuk2kan laa kat aku nie..huhu..aku syangkan korang sgt..harap koranng pun camtue...
andai diberi pilihan antara sahabat dan kekasih..pasti ramai yang memilih kekasih kerna sngka kan ia kaca...sedangkan permata lebih berharga...aku tetap akan memilih sahabat..kawan sukar dicari..kekasih bila2 boleh cari...perginya kawan xda penganti...=(

sedihnyer tak terkata....

aku manusia biasa yang punya hati jua perasaan,,,serta tidak pernah leka dan lalai membuat dosa....kenapa harus dipertikaikan dengan apa yang aku lakukan...diriku dan diriNya mengetahui segalanya..Hidup penuh dugaan...masalah dtg tnpa diundang...perit tak terkata...yang baik jadikan teladan...yang buruk jadikan sempadan...tak perlu menceritakan keaiban seseorang, jika diri tak sempurna...tak perlu mengaibkan seseorang kalau,kelak akan dibalasi...bukan tuk menunjukkan kebaikan diri kerna diri jua tak sempurna...tapi ini yang dirasai..Tuhan memgetahui sgalanya....aku pasrah jua reda....='(